Liity jäseneksi

Tue turvakodin toimintaa ryhtymällä jäseneksi! Jäsenmaksut ovat meille tärkeä tuki, jotta pystymme viemään turvakotihanketta eteenpäin. Jäsenenä olet mukana antamassa parempaa tulevaisuutta useille eläimille.

Jäsenyysvaihtoehdot 2018:

  • Kannatusjäsen 20 € / vuosi
  • Varsinainen jäsen 35 € / vuosi
  • Yhteisöjäsen 200 € / vuosi

Jos haluat tukea Saparomäen toimintaa, voit liittyä kannatusjäseneksi. Varsinaisilta jäseniltä edellytetään osallistumista yhdistyksen toimintaan. Jäsenenä saat lähetettävän sähköisen jäsenkirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia turvakodin toiminnasta ja sen asukkaiden elämästä.

Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu. Laita maksun viestiosaan nimesi ja jäsenyystyyppi. Täytä lisäksi alla oleva lomake.

Jos annat jäsenyyden lahjaksi, ilmoita myös jäsenmaksun maksajan nimi ja yhteystiedot lisätiedot-kentässä. Varmista jäsenyyden saajan tai alaikäisen jäsenen huoltajan suostumus jäseneksi liittämiselle. Osoitteenmuutoksen voit lähettää osoitteeseen jasenet@saparomaki.fi

Jäsenmaksutili: FI97 7997 7994 6468 21

Saaja: Eläinten turvakoti Saparomäki ry

Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioista tai liittyminen lomakkeella ei onnistu, lähetä postia osoitteeseen jasenet@saparomaki.fi

Lämmin kiitos jäseneksi liittymisestä!