Nyt voit tukea Saparomäkeä ryhtymällä suosikkikanasi ikiomaksi kummiksi! Kummina olet mukana varmistamassa, että lintuystäväsi saa parhaan mahdollisen hoidon sen loppuelämän kodissa Saparomäellä. Kummina saat sähköpostiisi erityisen kummikirjeen, jossa kuulet kummikanasi kuulumiset kaksi kertaa vuodessa. Kummit saavat myös kutsuja erityisiin kummitapahtumiin, joissa on mahdollisuus tavata turvakodin asukkaita henkilökohtaisesti. Kummimaksu on säännöllinen kuukausilahjoitus, joka tehdään automaattisena maksuna verkkopankista. Yhdellä kanalla voi olla useampi kummi.

Mikäli haluat yrityksenä, yhteisönä tai yhdistyksenä ryhtyä kanan kummiksi, löydät ohjeet täältä.

Kenen kummiksi sinä haluaisit ryhtyä?

Sylvesteri

Sylvesteri on löytynyt nälkiintyneenä metsästä, josta sen pelasti Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys. Saparomäelle Sylvesteri muutti huhtikuussa 2019. Sylvesteri on ehtinyt jo aikuiseen ikään, sillä sen on arvioitu olevan kolmesta viiteen vuotta vanha. Sylvesteri kertoo kanoille kovaäänisesti löytyneestä ruuasta ja usein antaa kanojen syödä ensin. Sylvesteri ei viihdy orrella, vaan nukkuu ikkunalaudalla vartioiden kanojen unta. Sylvesteri on kiltti, mutta aamuisin äreä kaveri eikä pidä punaisista kumisaappaista.

Hilda-Elviira

Tämä tomera rouva sai nimekseen Hilda-Elviira, kun se muutti Saparomäelle huhtikuussa 2019. Noin vuoden ikäseksi arvioitu Hilda-Elviira löytyi Roosterin tapaan harhailemasta kaupunkialueelta, josta sen pelasti ja toimitti Saparomäelle Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistys. Hilda-Elviira puolustaa muita parvensa jäseniä: mikäli ihminen ottaa Roosterin tai Sylvesterin syliin, täytyy varoa Hilda-Elviiran nokkaa – sieltä saattaa tulla näykkäisy.

Kummiksi pääset täyttämällä alla oleva lomakkeen ja maksamalla kummimaksun verkkopankissasi.

Rahankeräyslupa ja tietosuojaseloste löytyvät täältä.