Yritykset, yhteisöt ja yhdistykset voivat tukea Eläinten turvakoti Saparomäen toimintaa ryhtymällä Saparomäen eläinasukkaan kummiksi. Turvakotitoiminnan tukeminen on yrityksille ja yhteisöille helppo tapa toteuttaa yhteiskuntavastuuta ja rakentaa parempaa maailmaa.

Kummina yrityksenne tai yhteisönne on mukana varmistamassa, että Saparomäen turvakodin eläimet saavat parhaan mahdollisen hoidon loppuelämän kodissaan. Kummina saatte sähköpostiin erityisen kummikirjeen, jossa kuulette kummieläimen kuulumiset kaksi kertaa vuodessa. Olette tervetulleita myös tutustumaan kummieläimeen erikseen sovittavana ajankohtana.

Kummius tuo myös näkyvyyttä, sillä yrityksenne tai yhteisönne logo lisätään nettisivuillemme erityiselle kummisivulle, jossa kerrotaan tukijoistamme. Kummimaksu on säännöllinen kuukausilahjoitus, joka tehdään automaattisena maksuna verkkopankista. Kummimaksuksi voi valita 20, 50 tai 100 euroa tai vapaavalintaisen summan.

Huomioithan, että Saparomäki ry arvioi kunkin kummihakemuksen erikseen. Hakemus voidaan hylätä, jos hakijayrityksen tai -yhdistyksen toiminta on selvästi Saparomäen periaatteiden vastaista. Kenen kummiksi yrityksenne, yhteisönne tai yhdistyksenne haluaisi ryhtyä? Tutustu Saparomäen eläinasukkaisiin täältä

Hae yritys- tai yhteisökummiksi täyttämällä alla oleva lomake. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi ja yhteystietomme löydät täältä


Rahankeräyslupa | Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Eläinten turvakoti Saparomäki ry:lle 12.10.2018. Toimeenpanoaika on 12.10.2018–11.10.2019. Lupa kattaa koko suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero ra/2018/921. Mikäli eläinsuojan rakentaminen ei jostain syystä onnistu, käytetään kerätyt varat kokonaisuudessaan Saparomäen periaatteisiin sopivaan koulutus- ja tiedotustyöhön.


Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin Eläinten turvakoti Saparomäki ry käsittelee henkilötietojasi.