Rosa

Jenni Heikkilä on neuropsykologian erikoispsykologi (VET) ja psykologian tohtori. Hän tarjoaa neuropsykologipalveluita kuten neuropsykologiset tutkimukset ja neuropsykologinen kuntoutus lapsille ja nuorille sekä nuorille aikuisille.

Lempi

Lempin yrityskummina on Kuljetusliike Piharatamo Oy, joka tarjoaa joustavasti vaihtolava-, nosto- ja
kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimitamme siistit Lilat lavat rakennustyömaille, tai vaikkapa talkoisiin. Hoidamme nostopalveluita vuosien ammattitaidolla. Kuljetamme esimerkiksi työkoneita, maa-aineksia sekä rakennustarvikkeita.

Rosa lammas kävelee metsässä
Rosa

Rosan yrityskummina toimii Urbaani vegenda, jonka yrittäjä Tiina Tohu tarjoaa vegaanista reseptisuunnittelua, leivontakursseja ja sisällöntuotantoa someen. Urbaani vegendan nettisivuilta löytyy yli sata vegaanista leivontareseptiä.

Paavo possu talvella
Paavo (ja Tähti)

Helsingin Taidehalli on esitellyt nykytaidetta Helsingin keskustassa jo lähes sadan vuoden ajan. Tervetuloa kaupungin kauneimpaan näyttelytilaan nauttimaan oivaltavasta taiteesta ja tapahtumista! Taidehallin omistaa yksityinen säätiö, jonka taustalla ovat taiteilija- ja taidejärjestöt.

Lyyti-possu syö heinää
Lyyti

Lyyti auttaa tapahtumanjärjestäjiä luomaan mieleenpainuvia kohtaamisia. Lyyti pitää huolen siitä että ilmoittautumiset, viestintä, raportointi ja palautteen keruu sujuu mutkattomasti ja automatisoidusti. Tarinamme alkoi Turusta jo 15 vuotta sitten ja nykyään toimimme kansainvälisesti erilaisten organisaatioiden tukena.

Lyyti

Tmi Eggert Tiia on Lyyti-possun kummi. Tiia on erikoispsykologi (PsL), psykoterapeutti ja sertifioitu urheilupsykologi.

Hilma

Hilma -lampaan yrityskummin Entratum Oy:n palveluihin kuuluvat yksilö- ja tiimicoaching, työnohjaustyyppinen työyhteisöcoaching, sote-alan tilauskoulutukset ja koulutustapahtumat sekä johtamisvalmennukset.

Sohvi

Kestävyys- ja voimavalmennusta tarjoava K3 Fitness on Saparomäen Sohvi-lampaan kummi. K3 Fitnessin Juhani Pitkäseltä saa valmennusta etenkin polku- tai ultrajuoksuun, kestävyyslajia tukevaan voimaharjoitteluun, voimanostoon ja aktiiviliikkujan kasvisruokavalioon.