Lempi-possu
Lyyti

Lyytin yrityskummi Ravintola Lohtu on kahden ystävän luotsaama lounasravintola Helsingissä Hakaniemen sydämessä, juuri remontoidun kauppahallin 2. kerroksessa. ”Haluamme tarjota lohtua rakastamamme ruoan välityksellä. Lohtua, joka hellii sekä sielua että kehoa. Meille lohturuoka on värikästä, ravitsevaa sekä tietysti todella herkullista! Lupaamme lohtua iloon, suruun, juhlaan, arkeen, stressiin ja rentoutumiseen.” 

Rosa

Rosan kummi Asianajotoimisto Bergholm Oy on Espoossa toimiva eläinystävällinen asianajotoimisto. ”Meille eläinten asiat ja hyvinvointi ovat luonnollisia ja tärkeitä asioita ihan jokapäiväisessä toiminnassa, niin ammatissa kuin siviilielämässäkin. Elämän monimuotoisuutta tulee kunnioittaa kaikilla tasoilla ja tuntevia, toislajisia tulee kohdella heikompina ja tukea tarvitsevina. Eläinten ei pidä päätyä kenenkään lautaselle, me selviämme ilman lihaa vallan mainiosti.”

Rosa

Rosan kummi Jenni Heikkilä on neuropsykologian erikoispsykologi (VET) ja psykologian tohtori. Hän tarjoaa neuropsykologipalveluita, kuten neuropsykologiset tutkimukset ja neuropsykologinen kuntoutus lapsille ja nuorille sekä nuorille aikuisille.

Rosa lammas kävelee metsässä
Rosa

Rosan yrityskummina toimii Urbaani vegenda, jonka yrittäjä Tiina Tohu tarjoaa vegaanista reseptisuunnittelua, leivontakursseja ja sisällöntuotantoa someen. Urbaani vegendan nettisivuilta löytyy yli sata vegaanista leivontareseptiä.

Lempi

Kuljetusliike Piharatamo Oy tarjoaa joustavasti vaihtolava-, nosto- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toimitamme siistit Lilat lavat rakennustyömaille, tai vaikkapa talkoisiin. Hoidamme nostopalveluita vuosien ammattitaidolla. Kuljetamme esimerkiksi työkoneita, maa-aineksia ja rakennustarvikkeita.

Paavo possu talvella
Paavo (ja Tähti)

Helsingin Taidehalli on esitellyt nykytaidetta Helsingin keskustassa jo lähes sadan vuoden ajan. ”Tervetuloa kaupungin kauneimpaan näyttelytilaan nauttimaan oivaltavasta taiteesta ja tapahtumista!”. Taidehallin omistaa yksityinen säätiö, jonka taustalla ovat taiteilija- ja taidejärjestöt.

Lyyti-possu syö heinää
Lyyti

Lyyti auttaa tapahtumanjärjestäjiä luomaan mieleenpainuvia kohtaamisia. ”Lyyti pitää huolen siitä, että ilmoittautumiset, viestintä, raportointi ja palautteen keruu sujuu mutkattomasti ja automatisoidusti. Tarinamme alkoi Turusta jo 15 vuotta sitten ja nykyään toimimme kansainvälisesti erilaisten organisaatioiden tukena.”

Lyyti

Tmi Eggert Tiia on Lyyti-possun kummi. Tiia on erikoispsykologi (PsL), psykoterapeutti ja sertifioitu urheilupsykologi.

Hilma

Hilma -lampaan yrityskummin Entratum Oy:n palveluihin kuuluvat yksilö- ja tiimicoaching, työnohjaustyyppinen työyhteisöcoaching, sote-alan tilauskoulutukset ja koulutustapahtumat sekä johtamisvalmennukset.

Sohvi

Kestävyys- ja voimavalmennusta tarjoava K3 Fitness on Saparomäen Sohvi-lampaan kummi. K3 Fitnessin Juhani Pitkäseltä saa valmennusta etenkin polku- tai ultrajuoksuun, kestävyyslajia tukevaan voimaharjoitteluun, voimanostoon ja aktiiviliikkujan kasvisruokavalioon.