Kurssi on jo pidetty, kiitos osallistujille! Päivitämme tänne myöhemmin tiedon seuraavasta kurssista.

Tule oppimaan vegaanista kokkailua ja ravitsemusta asiantuntijoiden opastuksella! Pääset myös tutustumaan Saparomäen turvakotiin ja sen asukkaisiin. Kurssi on tarkoitettu aloitteleville kasvissyöjille tai vegaaniruokavaliota harkitseville.

Aika: klo 11.30–18.30, lauantaina 20.1.2024

Paikka: Eläinten turvakoti Saparomäki, Saksala, Porvoo.

Yhteiskuljetus: lähtö Porvoosta noin klo 11.00. Takaisin Porvoossa klo 19.00.

Osallistumismaksu: 50 € (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 35 €)

Ps. tässä oiva lahja myös pukinkonttiin!

Kurssin kokkailuosuuden vetää Tiina Tohu, ruoka-alan vaikuttaja ja Urbaani vegenda – leivo vegaanisesti -kirjan kirjoittaja. Hän esittelee myös vegaanisia raaka-aineita. Tutustu urbaanivegenda.fi.

Vegaaniravitsemukseen perehdyttää ravitsemusterapeutti, elintarviketieteiden maisteri Johanna Kaipiainen. Tutustu vegaaniravitsemus.fi.

Kurssiin kuuluu totta kai myös tutustumiskierros Saparomäen turvakotiin ja sen asukkaiden tarinoihin! Saparomäellä asuu possuja, lampaita ja kanoja, jotka on pelastettu eläintuotannolta. Vegaaniruokavaliolla halutaan säästää ilmaston ja ympäristön lisäksi eläimet tuotantoeläimiksi syntymiseltä.

Vegaanihaaste suosittelee kurssia! Saparomäki puolestaan kehottaa kaikkia ilmoittautumaan mukaan tammikuun Vegaanihaasteeseen. Tutustu ja ilmoittaudu haasteeseen vegaanihaaste.fi.

Kurssille mukaan mahtuu 16 ensimmäistä, ilmoittaudu täynnä olevan kurssin jonotuslistalle tästä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin ja tarkempia tietoja ohjelmasta, yhteiskuljetuksista ja osallistumismaksun maksamisesta. Turvakoti ei ikävä kyllä ole esteetön. Otathan yhteyttä, jos kysyttävää: info (at) saparomaki.fi

Kurssin järjestämiseen saamme tukea KSL-opintokeskukselta.