Tue turvakodin toimintaa liittymällä jäseneksi! Jäsenmaksut ovat meille tärkeä tuki, jotta pystymme pitämään turvakotia yllä. Jäsenenä olet mukana antamassa parempaa tulevaisuutta useille eläimille.

Etuna valitsemasi kirja

Saat halutessasi kaupan päälle Saparomäen perustajan Eveliina Lundqvistin kirjan Salainen päiväkirja eläintiloilta tai Laura Uotilan, Mai Kivelän ja Veikka Lahtisen toimittaman ajankohtaisen teoksen Uusi eläinlaki. Tarjous koskee kaikkia jäsenyysvaihtoehtoja. Merkitse kirjavalintasi viestikenttään maksaessasi jäsenyyden.

Jäsenyysvaihtoehdot 2021:

  • Kannatusjäsen 20 € / vuosi
  • Varsinainen jäsen 35 € / vuosi
  • Yhteisöjäsen 200 € / vuosi

Tilinumero: FI97 7997 7994 6468 21
Saaja: Eläinten turvakoti Saparomäki
Viestiin: jäsenmaksu

Jos haluat tukea Saparomäen toimintaa, voit liittyä kannatusjäseneksi. Varsinaisilta jäseniltä edellytetään osallistumista yhdistyksen toimintaan. Jäsenenä saat sähköpostitse jäsenkirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia turvakodin toiminnasta ja sen asukkaiden elämästä.

Jos annat jäsenyyden lahjaksi, ilmoita myös jäsenmaksun maksajan nimi ja yhteystiedot lisätiedot-kentässä. Varmista jäsenyyden saajan tai alaikäisen jäsenen huoltajan suostumus asiaan.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioista tai haluat tehdä osoitteenmuutoksen, ota yhteyttä: jasenet@saparomaki.fi 

Liity jäseneksi täyttämällä lomake ja maksamalla jäsenmaksu


Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin.