Tue turvakodin toimintaa ryhtymällä jäseneksi! Jäsenmaksut ovat meille tärkeä tuki, jotta pystymme viemään turvakotihanketta eteenpäin. Jäsenenä olet mukana antamassa parempaa tulevaisuutta useille eläimille.

Saat halutessasi kaupan päälle Saparomäen perustajan Eveliina Lundqvistin kirjan Salainen päiväkirja eläintiloilta tai Laura Uotilan, Mai Kivelän ja Veikka Lahtisen toimittaman ajankohtaisen teoksen Uusi eläinlaki. Tarjous koskee kaikkia jäsenyysvaihtoehtoja. Merkitse kirjavalintasi viestikenttään maksaessasi jäsenyyden.

Jäsenyysvaihtoehdot 2020:

  • Kannatusjäsen 20 € / vuosi
  • Varsinainen jäsen 35 € / vuosi
  • Yhteisöjäsen 200 € / vuosi

Jos haluat tukea Saparomäen toimintaa, voit liittyä kannatusjäseneksi. Varsinaisilta jäseniltä edellytetään osallistumista yhdistyksen toimintaan. Jäsenenä saat lähetettävän sähköisen jäsenkirjeen, jossa kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia turvakodin toiminnasta ja sen asukkaiden elämästä.

Liity jäseneksi maksamalla jäsenmaksu. Täytä lisäksi alla oleva lomake. Tutustuthan myös yhdistyksen sääntöihin ennen jäseneksi liittymistä.

Saaja: Eläinten turvakoti Saparomäki ry
Tilinumero: FI97 7997 7994 6468 21
Viestiin: “jäsenmaksu”

Jos annat jäsenyyden lahjaksi, ilmoita myös jäsenmaksun maksajan nimi ja yhteystiedot lisätiedot-kentässä. Varmista jäsenyyden saajan tai alaikäisen jäsenen huoltajan suostumus jäseneksi liittämiselle. Osoitteenmuutoksen voit lähettää osoitteeseen jasenet(at)saparomaki.fi.

Jos sinulla on kysyttävää jäsenasioista, lähetä postia osoitteeseen jasenet@saparomaki.fi. Lämmin kiitos jäseneksi liittymisestä!

Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin.