Eläinten turvakoti Saparomäki ry rakennuttaa Saparomäen tuleville asukkaille eläinsuojan, jonka rakentaminen on juuri käynnissä. Kooltaan 120 m² eläinsuojassa joukko onnekkaita entisiä tuotantoeläimiä saa mahdollisuuden elää arvoistaan loppuelämää hyvässä ja mukavassa ympäristössä. Eläimillä on käytössään myös usea hehtaari laidunmaata.

Vuokra-aika on pitkä ja maan vuokra nimellinen (1 € / kk), joten eläinsuojan rakentamista varten tehdyt lahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan eläinsuojan rakentamiseen.

Eläinsuoja pyritään rakentamaan niin pitkälle kuin mahdollista talkoovoimin, mutta myös palkattuja ammattilaisia tarvitaan. Näin varmistamme, että turvakotiin muuttavien kanojen, possujen ja lampaiden tuleva koti on mahdollisimman turvallinen ja viihtyisä.

Tue eläinsuojan rakentamista lahjoituksella tai liity talkoovoimiin – rakennetaan yhdessä eläinten turvakoti Saparomäki!

Voit tukea eläinsuojan rakentamista lahjoittamalla tilillemme seuraavilla tiedoilla:

SSaaja: Eläinten turvakoti Saparomäki
Tilinumero: FI81 5358 0620 4779 08
OP Ryhmä (OKOYFIHH)
Viitenumero: 1025

Muista myös kuukausilahjoitusmahdollisuus!

Voit lahjoittaa myös Mobilepayn avulla.

Otamme eläinsuojan rakentamiseen kiitollisena vastaan talkooapua.

 

Kiitos tuestasi eläinten puolesta!

Rahankeräyslupa | Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Eläinten turvakoti Saparomäki ry:lle 16.10.2020. Lupa on voimassa 16.10.2020 lähtien ja kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2020/1255.

Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin Eläinten turvakoti Saparomäki ry käsittelee henkilötietojasi.