Eläinten turvakoti Saparomäki ry on rakennuttanut Saparomäen asukkaille eläinsuojan, joka on saatu pääosin valmiiksi. Kooltaan 120 m² eläinsuojassa joukko onnekkaita entisiä tuotantoeläimiä saa mahdollisuuden elää arvoistaan loppuelämää hyvässä ja mukavassa ympäristössä. Eläimillä on käytössään myös usea hehtaari laidunmaata.

Vuokra-aika on pitkä ja maan vuokra nimellinen (1 € / kk), joten eläinsuojan rakentamista varten tehdyt lahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan eläinsuojan rakennuttamisesta koituneiden kustannusten kattamiseen ja suojan ylläpitoon. 

Eläinsuoja rakennettiin niin pitkälle kuin mahdollista talkoovoimin, mutta myös palkattuja ammattilaisia on tarvittu. Näin varmistimme, että turvakotiin muuttavien kanojen, possujen ja lampaiden tuleva koti on mahdollisimman turvallinen ja viihtyisä.

Tue eläinsuojan ylläpitoa ja rakennuskuntannusten kattamista lahjoituksella tai liity talkoovoimiin – tehdään yhdessä eläimille turvakotia!

Voit tukea eläinsuojan ylläpitoa ja rakennuskustannusten poismaksua lahjoittamalla tilillemme seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Eläinten turvakoti Saparomäki
Tilinumero: FI81 5358 0620 4779 08
OP Ryhmä (OKOYFIHH)
Viitenumero: 1025

Muista myös kuukausilahjoitusmahdollisuus!

Voit lahjoittaa myös Mobilepayn avulla.

Otamme eläinsuojan kunnossa pitoon kiitollisena vastaan talkooapua.

Kiitos tuestasi eläinten puolesta!

Rahankeräyslupa | Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Eläinten turvakoti Saparomäki ry:lle 16.10.2020. Lupa on voimassa 16.10.2020 lähtien ja kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2020/1255.

Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin Eläinten turvakoti Saparomäki ry käsittelee henkilötietojasi.