Etsimme Saparomäelle ympäri vuoden pidempiaikaisia vapaaehtoisia jotka voivat olla vähintään neljä päivää kerralla.

Voit tulla yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Aikaisempaa osaamista ei tarvitse olla, neuvomme mielellämme. Työ on fyysistä, joskus raskastakin, joten olethan jaksavainen sekä henkisesti että fyysisesti. Lapset ovat tervetulleita mukaan, mutta pienempien lasten kanssa työskentely on vaikeaa.

Saparomäellä on talkoovakuutus, mutta se ei ole yhtä kattava kuin jos sinulla on oma henkilökohtainen tapaturvavakuutus. Talkoovakuutuksemme korvaa ikävä kyllä vain Suomen sosiaaliturvan piirissä olevien henkilöiden pienet tapaturmat.

Vapaaehtoiset majoittuvat omassa rakennuksessaan joko sängyllä tai patjoilla. Omat makuupussit, tyynyliinat ja pyyhkeet on hyvä ottaa mukaan. Yöpyjiltä pyydämme 3 euroa/vrk kattaaksemme osan ateriakuluista. Maksu maksetaan pankkitilille, mutta myös käteinen käy (tilinumeron näet täältä. Laita viestiksi vapaaehtoisen maksu). Saparomäellä noudatetaan vegaanista elämäntapaa.

Kissat ja koirat ovat tervetulleita, mutta heidät on ehdottomasti pidettävä kytkettynä ulkona, eivätkä eläimet saa pelotella Saparomäen asukkaita.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Lue talkoolaisten ja vapaaehtoisten kokemuksia täältä. Tervetuloa mukaan Saparomäen joukkoihin edistämään eläimille parempaa elämää!

Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin.