Kesällä 2023 järjestimme kolme neljän päivän mittaista talkooleiriä. Leirillä mm. rakennettiin aitausta, järjestettiin avointen ovien päivää ja tietenkin myös hoidettiin eläimiä. Ilmoitamme tulevista vuoden 2024 talkooleireistä myöhemmin.

Talkoissa on hyvä, jos pora pysyy kädessäsi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ voi olla raskasta, joten olethan jaksava niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Talkoolaiset yöpyvät 140m2 talossa tai halutessaan teltassa. Vegaanista ruokaa teemme kukin vuorollaan. Yöpyjien määrä on rajattu 10 henkilöön. Ateriamaksu on 3 euroa /vrk/hlö.

Voit ottaa lapset mukaan, mikäli he ovat sen ikäisiä, etteivät vaadi jatkuvaa vahtimista. Kirjoita tässä tapauksessa lasten iät lisätietokenttään.

Porvooseen pääsee bussilla ja poimimme talkoilijat kyytiin pysäkiltä. Myös kimppakyyti on todennäköisesti mahdollista riippuen siitä mistä päin kaikki tulevat.

Tule mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin ja tekemään eläimille parempi elämä!

Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin.