Kesällä 2022 järjestämme neljän päivän mittaisia talkooleirejä. Leirillä mm. rakennetaan aitausta, järjestetään avointen ovien päivää, remontoidaan kanalaa ja tietenkin myös seurustellaan eläinasukkaiden kanssa. On hyvä, jos pora pysyy kädessäsi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työ voi olla raskasta, joten olethan jaksava niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Talkoolaiset yöpyvät 140m2 talossa tai halutessaan teltassa. Vegaanista ruokaa teemme kukin vuorollaan. Yöpyjien määrä on rajattu 7 henkilöön tai perhekuntaan. Ateriamaksu on 3 euroa /vrk/hlö.

Voit ottaa lapset mukaan, mikäli he ovat sen ikäisiä, etteivät vaadi jatkuvaa vahtimista. Kirjoita tässä tapauksessa lasten iät lisätietokenttään.

Porvooseen pääsee bussilla ja poimimme talkoilijat kyytiin pysäkiltä. Myös kimppakyyti on todennäköisesti mahdollista riippuen siitä mistä päin kaikki tulevat.

Tule mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin ja tekemään eläimille parempi elämä!

Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin.