Rakenna kanssamme eläinsuoja

Saparomäki rakennuttaa eläinsuojan turvakodin asukkaille. Eläinsuojan on määrä valmistua syksyllä 2019. Satakaksikymmentäneliöisessä eläinsuojassa joukko onnekkaita entisiä tuotantoeläimiä saa mahdollisuuden elää arvoistaan loppuelämää hyvässä ja turvallisessa ympäristössä. Eläimillä on käytössään myös usea hehtaari laidunmaata. Vuokra-aika on pitkä ja maan vuokra nimellinen (1€/kk), joten antamasi lahjoitus käytetään kokonaisuudessaan eläinsuojan rakentamiseen.

Eläinsuoja pyritään rakentamaan niin pitkälle kuin mahdollista talkoovoimin, mutta myös palkattuja ammattilaisia tarvitaan. Näin varmistamme, että turvakotiin muuttavien kanojen, possujen ja lampaiden tuleva koti on mahdollisimman turvallinen ja viihtyisä.

Tue rakentamista lahjoituksella tai liity talkoovoimiin – rakennetaan yhdessä eläinten turvakoti Saparomäki! Ohjeet löytyvät kuvan alta.

Voit tukea eläinsuojan rakentamista lahjoittamalla tilillemme seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Eläinten turvakoti Saparomäki
Tilinumero: FI59 7997 7998 9020 22
Viestiin: Eläinsuojan lahjoitus

Muista myös kuukausilahjoitusmahdollisuus!

Otamme kiitollisena vastaan myös talkooapua kesällä 2019 eläinsuojan rakentamiseen.

Kiitos tuestasi eläinten puolesta!

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Eläinten turvakoti Saparomäki ry:lle 12.10.2018. Toimeenpanoaika on 12.10.2018–11.10.2019. Lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2018/921. Mikäli eläinsuojan rakentaminen ei jostain syystä onnistu, käytetään kerätyt varat kokonaisuudessaan Saparomäen periaatteisiin sopivaan koulutus- ja tiedotustyöhön.
Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin Eläinten turvakoti Saparomäki ry käsittelee henkilötietojasi.