Eläinten turvakoti Saparomäki ry rakennuttaa Saparomäen tuleville asukkaille eläinsuojan, jonka rakentaminen on juuri käynnissä. Kooltaan 120 m² eläinsuojassa joukko onnekkaita entisiä tuotantoeläimiä saa mahdollisuuden elää arvoistaan loppuelämää hyvässä ja mukavassa ympäristössä. Eläimillä on käytössään myös usea hehtaari laidunmaata.

Vuokra-aika on pitkä ja maan vuokra nimellinen (1 € / kk), joten eläinsuojan rakentamista varten tehdyt lahjoitukset käytetään kokonaisuudessaan eläinsuojan rakentamiseen.

Eläinsuoja pyritään rakentamaan niin pitkälle kuin mahdollista talkoovoimin, mutta myös palkattuja ammattilaisia tarvitaan. Näin varmistamme, että turvakotiin muuttavien kanojen, possujen ja lampaiden tuleva koti on mahdollisimman turvallinen ja viihtyisä.

Tue eläinsuojan rakentamista lahjoituksella tai liity talkoovoimiin – rakennetaan yhdessä eläinten turvakoti Saparomäki!

Voit tukea eläinsuojan rakentamista lahjoittamalla tilillemme seuraavilla tiedoilla:

Saaja: Eläinten turvakoti Saparomäki
Tilinumero: FI59 7997 7998 9020 22
Viestiin: Eläinsuojan lahjoitus

Muista myös kuukausilahjoitusmahdollisuus!

Voit lahjoittaa myös Mobilepayn avulla.

Otamme eläinsuojan rakentamiseen kiitollisena vastaan talkooapua.

Tavoitteena on kerätä 100 000 euroa. Tällä hetkellä kasassa on 94 994 euroa.

95%

Kiitos tuestasi eläinten puolesta!

 

Rahankeräyslupa | Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Eläinten turvakoti Saparomäki ry:lle 16.8.2019. Toimeenpanoaika on 12.10.2019–11.10.2020. Lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero RA/2019/678. Mikäli eläinsuojan rakentaminen ei jostain syystä onnistu, käytetään kerätyt varat kokonaisuudessaan Saparomäen periaatteisiin sopivaan koulutus- ja tiedotustyöhön.


Tietosuoja | Meille on erittäin tärkeää, että jäsentemme ja tukijoidemme henkilötietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tietosuojaselosteestamme voit lukea, miten ja mihin tarkoituksiin Eläinten turvakoti Saparomäki ry käsittelee henkilötietojasi.